Home » Puerto Vallarta, Mexico » Bultrug Walvis Trips
Walvistrip Puerto Vallarta

Bultrug Walvis Trips

Vanaf half december tot eind maart kan men in de baai van Banderas bij Puerto Vallarta enorme Bultrug walvissen spotten. De bultrug walvissen trekken naar deze baai om in een rustige omgeving te paren en baren. Je ziet dan ook walvissen die met hun jongen naar de oppervlakte duiken. Ook zijn er onderweg vaak dolfijnen te spotten.

Er zijn speciale foto safari’s om de walvissen van dichtbij te fotograferen. De kans dat je op andere tochtjes ook walvissen tegenkomt is zeer groot door het aantal walvissen wat hier overwinterd.

Boek uw Walvis Trip in Puerto Vallarta via Local Tours

Ervaringen

ervaringen

Powered by Facebook Comments

anaf half december tot eind maart kan men in de baai van Banderas bij Puerto Vallarta enorme Bultrug walvissen spotten. De bultrug walvissen trekken naar deze baai om in een rustige omgeving te paren en baren. Je ziet dan ook walvissen die met hun jongen naar de oppervlakte duiken. Ook zijn er onderweg vaak dolfijnen te spotten. Er zijn speciale foto safari’s om de walvissen van dichtbij te fotograferen. De kans dat je op andere tochtjes ook walvissen tegenkomt is zeer groot door het aantal walvissen wat hier overwinterd. Boek uw Walvis Trip in Puerto Vallarta via Local Tours

Review Overview

Waardering

Score

Summary : Ervaringen met whale watching tours in Puerto Vallarta.

User Rating: Be the first one !