Home » Puerto Vallarta, Mexico » Original Canopy Zipline

Original Canopy Zipline

De originele Los Veranos canopy zipline tour in Puerto Vallarta staat al jaren op nummer 1 van dingen om te doen in Puerto Vallarta. In dit park zijn er op 100 meter hoogte 14 stalen kabels gespannen van totaal 3 kilometer lengte tussen de toppen van de bomen. In een adembenemende tocht vol adrenaline scheert u vervolgens onder de kabel door de natuur en over de rivier. In het park zijn er ook wilde dieren te spotten, kan men er na afloop zwemmen en is er een restaurant aan de rivier.

Canopy Zipline Puerto vallarta

De begeleiders geven meer informatie over ziplining en de omringende natuur en maken er een leuke dag van, voor jong en oud.

Boek de Original Canopy Zipline Tour hier

Ervaringen

ervaringen

Powered by Facebook Comments

e originele Los Veranos canopy zipline tour in Puerto Vallarta¬†staat al jaren op nummer 1 van dingen om te doen in Puerto Vallarta. In dit park zijn er op 100 meter hoogte 14 stalen kabels gespannen van totaal 3 kilometer lengte tussen de toppen van de bomen. In een adembenemende tocht vol adrenaline scheert u vervolgens onder de kabel door de natuur en over de rivier. In het park zijn er ook wilde dieren te spotten, kan men er na afloop zwemmen en is er een restaurant aan de rivier. De begeleiders geven meer informatie over ziplining en de omringende…

Review Overview

Waardering

Score

Summary : Uw mening over de Original Canopy Zipline Adventure tour.

User Rating: Be the first one !